Soutěže MH 2015

03.06.2015 18:42

 

Příseka 31.5. 2015

Kategorie mladší         čas: 20,40          4.místo
 
Kategorie starší         čas: 19,78          7.místo
 

První soutěž letošního ročníku ligy MH proběhla v Přísece. Mladším se v prvním pokusu nepovedlo připojení na stroj, a tak museli zabojovat v pokusu druhém. Ten se jim povedl, a nakonec to stačilo na pěkné čtvrté místo. V kategorii starší byl první pokus pomalejší, ve druhém pokusu, který měli hasiči pěkně rozběhnutý, nevypla časomíra, a tak po podání protestu děti pokus opakovaly. Takže nakonec třetí pokus vyšel, a výsledný čas stačil na sedmé místo. Na konci celé soutěže, ještě proběhla soutěž vedoucích, a to ženy proti mužům :-))). Za náš sbor běželi Gabča a Marek, a vedlo se jim skvěle :-)).

 

Polná 7.6. 2015
 
Kategorie mladší         čas: 19,42          8.místo
 
Kategorie starší         čas: 19,97          11.místo
 
 
Druhá soutěž ligy MH proběhla v Polné, a to v pořádném horku. V kategorii mladší nám opět nevyšel první pokus, a tak museli děti zabojovat v pokusu druhém, ten se jim povedl, ale výsledný čas nakonec stačil až na osmé místo. V kategorii starší to bylo stejné, první pokus nevyšel, a tak se dětem započítaval čas z druhého kola. 
 

Velký Beranov 13.06. 2015

Kategorie mladší         čas: 22,52          6.místo
 
Kategorie starší         čas: 17,81          7.místo
 

Další soutěž ligy MH proběhlav sobotu ve Velkém Beranově. A protože u nás propukla velká nemocnoct, museli jsme si v obou kategorií půjčit závodníky z jiného sobru, ale i tak jsme to zvládli.Ve velikém horku děti statečně bojovaly. V kategorii mladší se nám v prvním pokusu nepovedlo spojit B na rozdělovači a v druhém pokusu jsme se zdrželi na koši. Nakonec výsledný čas stačil na šesté místo. V kategorii starší jsme zvládli dobře první pokus, ale ve druhém jsme se o hodně zlepšili a započítaval se nám čas z druhého kola.

 

Brtnice  14.06. 2015

Kategorie mladší         čas: 19,58          6.místo
 
Kategorie starší         čas: 16,77          5.místo


Hned v neděli pokračoval liga MH v Brtnici, počasí nám přálo, tak jsme se pustili do bojů. Mladší se v prvním pokusu zdrželi na koši a v druhém pokusu jsme se zase zdrželi při stříkání do terče, výsledný čas stačil na šesté místo. V kategorii starší děti zabojovaly, v prvním pokusu jsme se dostali časem pod sedmnáct sekund, ale kvůli spadlému koši jsme měli neplatný pokus. Děti tak musely zabojovat v druhém pokusu, a to se jim povedlo a skvělý čas je posunul na velice pěkné čtvrté místo. Jen tak dál :-)).

 

Stará Říše 28.06. 2015

Kategorie mladší         čas: 19,88          5.místo

Kategorie starší         čas: 20,98          10.místo
 

Poslední soutěž před prázdninami se odehrála ve Staré Říši, jako obvykle zde neskutečně foukalo. V kategorii mladší se nám povedl první pokus, ve druhém se nepovedlo spojit B hadice. V kategorii starší se nám také vedlo v prvním pokusu, v druhém jsme lehce zaváhali na koši. 

 

Jihlava 29.08. 2015

Kategorie mladší        čas: 21,49          5.místo

Kategorie starší         čas: 17,99          8.místo
 

Po prázdninách pokračovala Okresní liga závodem na domácí půdě. V kategorii mladší jsme se v prvním pokuse zdrželi na koši a ve druhé pokuse jsme zaváhali na pravém proudu, škoda. Nakonec jsme skončili pátí. V kategorii starší děti časem 17,99 předvedli pěkný výkon, stačilo to  na osmé místo.

 

Vysoké Studnice 5.9.2015

Kategorie mladší        čas: 18,55          3.místo

Kategorie starší         čas: 16,70          6.místo
 

Ve Studnicích děti předváděli moc pěkné výsledky. V kategorii starší, děti letos zaběhly zatím nejlepší čas, ten stačil na šesté místo. V kategorii mladší se děti předvedly, konečně získali letos medaile, za krásné třetí místo. GRATULUJEME.

 

Boršov 12.09. 2015

Kategorie mladší         čas: 18,52         4.místo

Kategorie starší         čas: 17,67          7.místo
 

V Boršově po počátečních problémech s časomírou závod proběhl dobře. V kategorii mladší děti zaběhli moc hezký čas, ten stačil na čtvrté "bramborové" místo. V kategorii starší se dětem požární útok povedl a na konec skončili na sedmém místě.

 

Dolní Cerekev  26.09. 2015

Kategorie mladší         čas: 22,09          9.místo

Kategorie starší         čas: 15,74          6.místo

Poslední soutěž Ligy MH se konala v Dolní Cerekvi. V kategorii mladší nám závod vůbec nevyšel, v obou pokusech jsme se zdrželi na základně, a ztrátu už jsme nedohnali. Předvedli jsme tam nejhorší čas celé sezony. V kategorii starší jsme v posledním závodě zabehli nejlepší čas sezony, nakonec to však stačilo na výsledné 6.místo.